Alle woningmarktinfo Leerdam in Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Leerdam

Een eerste blik op Leerdam

Leerdam is een wijk in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 21.030 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 435.318 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 435.318
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Leerdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leerdam is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leerdam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leerdam.

Woningen recent verkocht in Leerdam

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leerdam.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leerdam. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leerdam. Een woonboerderij in Leerdam komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Leerdam

In Leerdam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Leerdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Leerdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leerdam
Binnenring: Nederland

Leerdam waar ligt dat?

Woningen te koop in Leerdam

Wil je een huis kopen in Leerdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leerdam . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leerdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leerdam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leerdam.

Zoek je huurwoning in Leerdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Leerdam.

Huizenprijzen in Leerdam

Starterswoningen in Leerdam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leerdam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leerdam zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leerdam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leerdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leerdam is 3.260 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.833 euro).

Leeftijden Leerdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leerdam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Leerdam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Leerdam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Leerdam

Leerdam-Centrum Leerdam-West Leerdam-Oost Leerdam-Noord Verspreide huizen Leerdam Kedichem Schoonrewoerd