logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kedichem

Begrijp de huizenprijzen in Kedichem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kedichem

Kedichem is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 60.052 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kedichem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 626.984 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 626.984
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Kedichem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kedichem is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kedichem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kedichem

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kedichem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kedichem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kedichem. Een eengezinswoning in Kedichem komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kedichem

In Kedichem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kedichem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kedichem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kedichem

Starterswoningen in Kedichem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kedichem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kedichem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kedichem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kedichem

Wil je een huis kopen in Kedichem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kedichem . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kedichem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kedichem.

Bekijk alle koopwoningen in Kedichem. Zoek je huurwoning in Kedichem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kedichem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kedichem is 4.073 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.476 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kedichem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kedichem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kedichem

Kedichem bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.