De Huizenmarkt in Kedichem (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kedichem

Woningmarkt Kedichem

Kedichem is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kedichem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 510.698 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 510.698
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kedichem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kedichem is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kedichem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kedichem

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kedichem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kedichem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kedichem. Een eengezinswoning in Kedichem komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kedichem

In Kedichem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kedichem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kedichem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kedichem
Binnenring: Nederland

Kedichem waar ligt dat?

Woningen te koop Kedichem

Wil je een huis kopen in Kedichem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kedichem . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kedichem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kedichem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kedichem. Zoek je huurwoning in Kedichem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kedichem

Starterswoningen in Kedichem zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kedichem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kedichem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kedichem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kedichem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kedichem is 3.226 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.907 euro).

Leeftijden Kedichem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kedichem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kedichem

Kedichem bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.