logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Meerkerk buitengebied in Meerkerk

Begrijp de huizenprijzen in Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden

Meerkerk buitengebied is een wijk in de plaats Meerkerk binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze wijk telt volgens het CBS 725 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 315.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 315.000
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Meerkerk buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerkerk buitengebied is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Meerkerk buitengebied

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerkerk buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerkerk buitengebied. Een eengezinswoning in Meerkerk buitengebied komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerkerk buitengebied

In Meerkerk buitengebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meerkerk buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meerkerk buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerkerk buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerkerk buitengebied.

Bekijk alle koopwoningen in Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Meerkerk buitengebied Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meerkerk buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerkerk buitengebied is 4.200 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meerkerk buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerkerk buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Meerkerk buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Meerkerk buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Meerkerk buitengebied

Meerkerk buitengebied oost Broek