Alle woningmarktinfo Leerbroek in gemeente Vijfheerenlanden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Leerbroek

Een eerste blik op Leerbroek

Leerbroek is een plaats in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze plaats telt volgens het CBS 54.975 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 516.128 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 516.128
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Leerbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leerbroek is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leerbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Leerbroek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leerbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leerbroek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leerbroek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leerbroek. Een eengezinswoning in Leerbroek komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leerbroek

In Leerbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Leerbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Leerbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leerbroek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Leerbroek

Wil je een huis kopen in Leerbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leerbroek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leerbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leerbroek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leerbroek.

Zoek je huurwoning in Leerbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Leerbroek.

Huizenprijzen in Leerbroek

Starterswoningen in Leerbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leerbroek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leerbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leerbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leerbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leerbroek is 3.469 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.471 euro).

Leeftijden Leerbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leerbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Leerbroek

Leerbroek bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen