logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oosterwijk in Oosterwijk

Begrijp de huizenprijzen in Oosterwijk Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Oosterwijk

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterwijk. Een eengezinswoning in Oosterwijk komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterwijk

In Oosterwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterwijk Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Oosterwijk Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterwijk Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterwijk Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterwijk Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterwijk Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Oosterwijk Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwijk Vijfheerenlanden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterwijk Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Oosterwijk Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Oosterwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oosterwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oosterwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oosterwijk

Oosterwijk