logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Land van Cuijk

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Land van Cuijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Land van Cuijk

Land van Cuijk is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 91.423 inwoners. Momenteel staan er 172 woningen te koop en zijn er recent 328 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Land van Cuijk. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 172
Woningen recent verkocht 328
Gemiddelde vraagprijs € 524.430
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Land van Cuijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Land van Cuijk is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Land van Cuijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Land van Cuijk.

Woningen recent verkocht in Land van Cuijk

Er zijn recent 328 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Land van Cuijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Land van Cuijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Land van Cuijk. Een eengezinswoning in Land van Cuijk komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Land van Cuijk

In Land van Cuijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Land van Cuijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Land van Cuijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Land van Cuijk

Starterswoningen in gemeente Land van Cuijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Land van Cuijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Land van Cuijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Land van Cuijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Land van Cuijk

Wil je een huis kopen in gemeente Land van Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Land van Cuijk . Er staan momenteel 172 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Land van Cuijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Land van Cuijk.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Land van Cuijk. Zoek je huurwoning in gemeente Land van Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Land van Cuijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Land van Cuijk is 3.241 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.110 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Land van Cuijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Land van Cuijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Land van Cuijk

De gemeente Land van Cuijk telt 34 plaatsen.

Beers NB Beugen Boxmeer Cuijk Escharen Gassel Grave Groeningen Haps Holthees Katwijk NB Landhorst Langenboom Ledeacker Linden Maashees Mill Oeffelt Oploo Overloon Rijkevoort Rijkevoort-De Walsert Sambeek Sint Agatha Sint Anthonis Sint Hubert Stevensbeek Velp Vianen NB Vierlingsbeek Vortum-Mullem Wanroij Westerbeek Wilbertoord

Wijken van Land van Cuijk

Land van Cuijk bestaat uit 64 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.