De Huizenmarkt gemeente Land van Cuijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Land van Cuijk

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Land van Cuijk

Land van Cuijk is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Momenteel staan er 147 woningen te koop en zijn er recent 148 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Land van Cuijk. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 147
Woningen recent verkocht 148
Gemiddelde vraagprijs € 518.298

Verkoopduur woningen in Land van Cuijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Land van Cuijk is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Land van Cuijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Land van Cuijk.

Woningen recent verkocht in Land van Cuijk

Er zijn recent 148 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Land van Cuijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Land van Cuijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Land van Cuijk. Een eengezinswoning in Land van Cuijk komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Land van Cuijk waar ligt dat?

Woningen te koop Land van Cuijk

Wil je een huis kopen in Land van Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Land van Cuijk . Er staan momenteel 147 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Land van Cuijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Land van Cuijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Land van Cuijk. Zoek je huurwoning in Land van Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Land van Cuijk

Starterswoningen in Land van Cuijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Land van Cuijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Land van Cuijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Land van Cuijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Land van Cuijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Land van Cuijk is 3.096 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Plaatsen binnen gemeente Land van Cuijk

De gemeente Land van Cuijk telt 34 plaatsen.

Beers NB Beugen Boxmeer Cuijk Escharen Gassel Grave Groeningen Haps Holthees Katwijk NB Landhorst Langenboom Ledeacker Linden Maashees Mill Oeffelt Oploo Overloon Rijkevoort Rijkevoort-De Walsert Sambeek Sint Agatha Sint Anthonis Sint Hubert Stevensbeek Velp Vianen NB Vierlingsbeek Vortum-Mullem Wanroij Westerbeek Wilbertoord

Alle wijken van Land van Cuijk

Land van Cuijk bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.