Huizenprijzen en de huizenmarkt Velp in Grave

Begrijp de huizenprijzen in Velp Land van Cuijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Velp Land van Cuijk

Velp is een wijk in de plaats Grave binnen de gemeente Land van Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.420 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 488.851 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 488.851
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Velp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Velp is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Velp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Velp.

Woningen recent verkocht in Velp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Velp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Velp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Velp

In Velp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Velp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Velp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Velp Land van Cuijk

Starterswoningen in Velp Land van Cuijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Velp Land van Cuijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Velp Land van Cuijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Velp Land van Cuijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Velp Land van Cuijk

Wil je een huis kopen in Velp Land van Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Velp Land van Cuijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Velp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Velp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Velp Land van Cuijk.

Bekijk alle koopwoningen in Velp Land van Cuijk. Zoek je huurwoning in Velp Land van Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Velp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Velp is 3.404 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.761 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Velp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Velp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Velp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Velp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Velp

Oud Velp Nieuw Veld Buitengebied-Noord inclusief rijksweg Buitengebied Zuid Industrieterrein De Eek