logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Vortum-Mullem

Begrijp de huizenprijzen in Vortum-Mullem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vortum-Mullem

Vortum-Mullem is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Deze plaats telt volgens het CBS 91.423 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vortum-Mullem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 682.365 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 682.365
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Vortum-Mullem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vortum-Mullem is 71 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vortum-Mullem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vortum-Mullem

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vortum-Mullem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vortum-Mullem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vortum-Mullem. Een eengezinswoning in Vortum-Mullem komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vortum-Mullem

In Vortum-Mullem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vortum-Mullem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vortum-Mullem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vortum-Mullem

Starterswoningen in Vortum-Mullem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vortum-Mullem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vortum-Mullem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vortum-Mullem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vortum-Mullem

Wil je een huis kopen in Vortum-Mullem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vortum-Mullem . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vortum-Mullem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vortum-Mullem.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vortum-Mullem.

Bekijk alle koopwoningen in Vortum-Mullem. Zoek je huurwoning in Vortum-Mullem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vortum-Mullem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vortum-Mullem is 3.571 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.866 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vortum-Mullem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vortum-Mullem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Vortum-Mullem

Vortum-Mullem bestaat uit 64 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.