De Huizenmarkt in Langenboom (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Langenboom

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Langenboom

Langenboom is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langenboom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 665.616 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 665.616

Verkoopduur woningen in Langenboom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langenboom is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langenboom moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langenboom.

Woningen recent verkocht in Langenboom

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langenboom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langenboom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langenboom. Een eengezinswoning in Langenboom komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Langenboom waar ligt dat?

Woningen te koop Langenboom

Wil je een huis kopen in Langenboom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langenboom . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langenboom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langenboom.

Bekijk hier alle koopwoningen in Langenboom. Zoek je huurwoning in Langenboom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Langenboom

Starterswoningen in Langenboom zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langenboom zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langenboom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langenboom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langenboom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langenboom is 3.463 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.893 euro).

Alle wijken van Langenboom

Langenboom bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.