Langenboom in de gemeente Mill en Sint Hubert

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Langenboom

Een eerste blik op Langenboom

Langenboom is een plaats in de gemeente Mill en Sint Hubert. Deze plaats telt volgens het CBS 10.820 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Langenboom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 560.728 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 560.728
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Langenboom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langenboom is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langenboom kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Langenboom

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langenboom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langenboom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langenboom. Een eengezinswoning in Langenboom komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langenboom

In Langenboom wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Langenboom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Langenboom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Langenboom
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Langenboom

Wil je een huis kopen in Langenboom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langenboom . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langenboom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langenboom.

Zoek je huurwoning in Langenboom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Langenboom.

Huizenprijzen in Langenboom

Starterswoningen in Langenboom zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Langenboom zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langenboom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langenboom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langenboom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langenboom is 2.858 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Langenboom is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Langenboom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langenboom vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Langenboom

Langenboom bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen