Linden in de gemeente Cuijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Linden

Een eerste blik op Linden

Linden is een plaats in de gemeente Cuijk. Deze plaats telt volgens het CBS 24.925 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Linden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 546.627 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 546.627
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Linden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Linden is 161 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Linden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Linden

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Linden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Linden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Linden. Een eengezinswoning in Linden komt het meest (43%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Linden

In Linden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Linden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Linden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Linden
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Linden

Wil je een huis kopen in Linden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Linden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Linden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Linden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Linden.

Zoek je huurwoning in Linden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Linden.

Huizenprijzen in Linden

Starterswoningen in Linden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Linden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Linden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Linden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Linden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Linden is 2.989 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.915 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Linden is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Linden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Linden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Linden

Linden bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen