Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oeffelt

Begrijp de huizenprijzen in Oeffelt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Oeffelt

Oeffelt is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oeffelt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 422.721 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 422.721

Verkoopduur woningen in Oeffelt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oeffelt is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oeffelt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oeffelt

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oeffelt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oeffelt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oeffelt. Een eengezinswoning in Oeffelt komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Huizenprijzen in Oeffelt

Starterswoningen in Oeffelt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oeffelt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oeffelt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oeffelt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oeffelt

Wil je een huis kopen in Oeffelt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oeffelt . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oeffelt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oeffelt.

Bekijk alle koopwoningen in Oeffelt. Zoek je huurwoning in Oeffelt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oeffelt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oeffelt is 3.165 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.979 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Oeffelt

Oeffelt bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.