Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haps

Begrijp de huizenprijzen in Haps met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Haps

Haps is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haps. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 470.646 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 470.646

Verkoopduur woningen in Haps

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haps is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haps moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haps.

Woningen recent verkocht in Haps

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haps. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haps.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haps. Een eengezinswoning in Haps komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Huizenprijzen in Haps

Starterswoningen in Haps zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haps zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haps zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haps? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haps

Wil je een huis kopen in Haps? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haps . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haps alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haps.

Bekijk alle koopwoningen in Haps. Zoek je huurwoning in Haps? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haps

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haps is 3.011 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.849 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Haps

Haps bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.