Huizenprijzen en de huizenmarkt Gassel in Gassel

Begrijp de huizenprijzen in Gassel Land van Cuijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gassel Land van Cuijk

Gassel is een wijk in de plaats Gassel binnen de gemeente Land van Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.175 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gassel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 721.063 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 721.063
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Gassel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gassel is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gassel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gassel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gassel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gassel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Gassel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Gassel

In Gassel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gassel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gassel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Gassel Land van Cuijk

Wil je een huis kopen in Gassel Land van Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gassel Land van Cuijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gassel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gassel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Gassel Land van Cuijk.

Bekijk alle koopwoningen in Gassel Land van Cuijk. Zoek je huurwoning in Gassel Land van Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gassel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gassel is 2.961 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.148 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gassel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gassel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Gassel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Gassel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Gassel

Gassel kom Buitengebied Gassel