Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint Agatha

Begrijp de huizenprijzen in Sint Agatha met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Sint Agatha

Sint Agatha is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Agatha. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 449.449 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 449.449

Verkoopduur woningen in Sint Agatha

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Agatha is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Agatha moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Agatha.

Woningen recent verkocht in Sint Agatha

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Agatha. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Agatha.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Sint Agatha. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Agatha. Een eengezinswoning in Sint Agatha komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Huizenprijzen in Sint Agatha

Starterswoningen in Sint Agatha zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Agatha zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Agatha zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Agatha? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Agatha

Wil je een huis kopen in Sint Agatha? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Agatha . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Agatha alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Agatha.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Agatha. Zoek je huurwoning in Sint Agatha? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Agatha

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Agatha is 2.419 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.383 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Sint Agatha

Sint Agatha bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.