logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Groeningen

Begrijp de huizenprijzen in Groeningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Groeningen

Groeningen is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Deze plaats telt volgens het CBS 91.423 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groeningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 693.592 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 693.592
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Groeningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groeningen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groeningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Groeningen.

Woningen recent verkocht in Groeningen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groeningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groeningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groeningen. Een eengezinswoning in Groeningen komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groeningen

In Groeningen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groeningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groeningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Groeningen

Starterswoningen in Groeningen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Groeningen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groeningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Groeningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Groeningen

Wil je een huis kopen in Groeningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groeningen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groeningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groeningen.

Bekijk alle koopwoningen in Groeningen. Zoek je huurwoning in Groeningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Groeningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groeningen is 3.137 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.868 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Groeningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groeningen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Groeningen

Groeningen bestaat uit 64 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.