De Huizenmarkt in Groeningen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Groeningen

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Groeningen

Groeningen is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groeningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 625.550 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 625.550

Verkoopduur woningen in Groeningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groeningen is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groeningen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Groeningen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groeningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groeningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groeningen. Een woonboerderij in Groeningen komt het meest (47%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 43% het meest voor.

Groeningen waar ligt dat?

Woningen te koop Groeningen

Wil je een huis kopen in Groeningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groeningen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groeningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groeningen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Groeningen. Zoek je huurwoning in Groeningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Groeningen

Starterswoningen in Groeningen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Groeningen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groeningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Groeningen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Groeningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groeningen is 4.267 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.320 euro).

Alle wijken van Groeningen

Groeningen bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.