Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beugen

Begrijp de huizenprijzen in Beugen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Beugen

Beugen is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beugen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 674.290 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 674.290

Verkoopduur woningen in Beugen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beugen is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beugen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beugen.

Woningen recent verkocht in Beugen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beugen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beugen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beugen. Een eengezinswoning in Beugen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Huizenprijzen in Beugen

Starterswoningen in Beugen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beugen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beugen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beugen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beugen

Wil je een huis kopen in Beugen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beugen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beugen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beugen.

Bekijk alle koopwoningen in Beugen. Zoek je huurwoning in Beugen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beugen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beugen is 3.278 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.143 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Beugen

Beugen bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.