Alle woningmarktinfo Beugen in gemeente Boxmeer

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Beugen

Een eerste blik op Beugen

Beugen is een plaats in de gemeente Boxmeer. Deze plaats telt volgens het CBS 28.835 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beugen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 666.004 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 666.004
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Beugen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beugen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beugen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beugen.

Woningen recent verkocht in Beugen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beugen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beugen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beugen. Een eengezinswoning in Beugen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beugen

In Beugen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Beugen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Beugen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beugen
Binnenring: Nederland

Beugen waar ligt dat?

Woningen te koop in Beugen

Wil je een huis kopen in Beugen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beugen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beugen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beugen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beugen. Zoek je huurwoning in Beugen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beugen

Starterswoningen in Beugen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beugen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beugen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beugen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beugen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beugen is 3.131 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.280 euro).

Leeftijden Beugen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beugen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beugen

Beugen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.