logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beers NB

Begrijp de huizenprijzen in Beers NB met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beers NB

Beers NB is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Deze plaats telt volgens het CBS 91.423 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beers NB. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 563.025 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 563.025
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Beers NB

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beers NB is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beers NB moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beers NB.

Woningen recent verkocht in Beers NB

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beers NB. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beers NB.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beers NB. Een eengezinswoning in Beers NB komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beers NB

In Beers NB wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beers NB

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beers NB (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beers NB

Starterswoningen in Beers NB zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beers NB zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beers NB zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beers NB? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beers NB

Wil je een huis kopen in Beers NB? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beers NB . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beers NB alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beers NB.

Bekijk alle koopwoningen in Beers NB. Zoek je huurwoning in Beers NB? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beers NB

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beers NB is 3.395 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.931 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beers NB

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beers NB vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beers NB

Beers NB bestaat uit 64 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.