De Huizenmarkt in Beers NB (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beers NB

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Beers NB

Beers NB is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beers NB. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 526.768 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 526.768

Verkoopduur woningen in Beers NB

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beers NB is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beers NB moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beers NB.

Woningen recent verkocht in Beers NB

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beers NB. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beers NB.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beers NB. Een eengezinswoning in Beers NB komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Beers NB waar ligt dat?

Woningen te koop Beers NB

Wil je een huis kopen in Beers NB? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beers NB . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beers NB alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beers NB.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beers NB. Zoek je huurwoning in Beers NB? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beers NB

Starterswoningen in Beers NB zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beers NB zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beers NB zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beers NB? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beers NB

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beers NB is 2.949 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.292 euro).

Alle wijken van Beers NB

Beers NB bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.