De Huizenmarkt in Sambeek (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sambeek

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Sambeek

Sambeek is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sambeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 598.848 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 598.848

Verkoopduur woningen in Sambeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sambeek is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sambeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sambeek.

Woningen recent verkocht in Sambeek

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sambeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sambeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sambeek. Een eengezinswoning in Sambeek komt het meest (68%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Sambeek waar ligt dat?

Woningen te koop Sambeek

Wil je een huis kopen in Sambeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sambeek . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sambeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sambeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sambeek. Zoek je huurwoning in Sambeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sambeek

Starterswoningen in Sambeek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sambeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sambeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sambeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sambeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sambeek is 3.252 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.286 euro).

Alle wijken van Sambeek

Sambeek bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.