Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ledeacker

Begrijp de huizenprijzen in Ledeacker met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Ledeacker

Ledeacker is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ledeacker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 589.944 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 589.944

Verkoopduur woningen in Ledeacker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ledeacker is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ledeacker kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ledeacker

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ledeacker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ledeacker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ledeacker. Een eengezinswoning in Ledeacker komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Huizenprijzen in Ledeacker

Starterswoningen in Ledeacker zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ledeacker zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ledeacker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ledeacker? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ledeacker

Wil je een huis kopen in Ledeacker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ledeacker . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ledeacker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ledeacker.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ledeacker.

Bekijk alle koopwoningen in Ledeacker. Zoek je huurwoning in Ledeacker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ledeacker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ledeacker is 2.821 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.061 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Ledeacker

Ledeacker bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.