Huizenprijzen en de huizenmarkt Haps in Haps

Begrijp de huizenprijzen in Haps Land van Cuijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haps Land van Cuijk

Haps is een wijk in de plaats Haps binnen de gemeente Land van Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 2.865 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haps. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 458.123 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 458.123
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Haps

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haps is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haps kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haps

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haps. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haps.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Haps. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Haps

In Haps wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haps

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haps (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haps Land van Cuijk

Starterswoningen in Haps Land van Cuijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haps Land van Cuijk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haps Land van Cuijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haps Land van Cuijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haps Land van Cuijk

Wil je een huis kopen in Haps Land van Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haps Land van Cuijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haps alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haps.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Haps Land van Cuijk.

Bekijk alle koopwoningen in Haps Land van Cuijk. Zoek je huurwoning in Haps Land van Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haps

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haps is 2.844 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.169 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haps

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haps vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haps

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haps? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haps

Haps kern Haps buitengebied