Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mill

Begrijp de huizenprijzen in Mill met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Mill

Mill is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mill. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 579.112 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 579.112

Verkoopduur woningen in Mill

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mill is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mill moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mill.

Woningen recent verkocht in Mill

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mill. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mill.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mill. Een eengezinswoning in Mill komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Huizenprijzen in Mill

Starterswoningen in Mill zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mill zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mill zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mill? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mill

Wil je een huis kopen in Mill? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mill . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mill alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mill.

Bekijk alle koopwoningen in Mill. Zoek je huurwoning in Mill? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mill

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mill is 3.441 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.266 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Mill

Mill bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.