Alle woningmarktinfo Katwijk NB in gemeente Cuijk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Katwijk NB

Een eerste blik op Katwijk NB

Katwijk NB is een plaats in de gemeente Cuijk. Deze plaats telt volgens het CBS 24.925 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katwijk NB. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 591.884 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 591.884
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Katwijk NB

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Katwijk NB is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Katwijk NB moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Katwijk NB.

Woningen recent verkocht in Katwijk NB

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katwijk NB. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Katwijk NB.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Katwijk NB. Een eengezinswoning in Katwijk NB komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Katwijk NB

In Katwijk NB wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Katwijk NB

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Katwijk NB (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Katwijk NB
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Katwijk NB

Wil je een huis kopen in Katwijk NB? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Katwijk NB . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Katwijk NB alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Katwijk NB.

Zoek je huurwoning in Katwijk NB? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Katwijk NB.

Huizenprijzen in Katwijk NB

Starterswoningen in Katwijk NB zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Katwijk NB zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Katwijk NB zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Katwijk NB? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Katwijk NB

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Katwijk NB is 2.218 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.219 euro).

Leeftijden Katwijk NB

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Katwijk NB vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Katwijk NB

Katwijk NB bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen