De Huizenmarkt in Katwijk NB (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Katwijk NB

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Katwijk NB

Katwijk NB is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katwijk NB. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 528.614 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 528.614

Verkoopduur woningen in Katwijk NB

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Katwijk NB is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Katwijk NB kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Katwijk NB

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katwijk NB. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Katwijk NB.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Katwijk NB. Een eengezinswoning in Katwijk NB komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Katwijk NB waar ligt dat?

Woningen te koop Katwijk NB

Wil je een huis kopen in Katwijk NB? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Katwijk NB . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Katwijk NB alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Katwijk NB.

Bekijk hier alle koopwoningen in Katwijk NB. Zoek je huurwoning in Katwijk NB? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Katwijk NB

Starterswoningen in Katwijk NB zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Katwijk NB zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Katwijk NB zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Katwijk NB? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Katwijk NB

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Katwijk NB is 3.249 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.653 euro).

Alle wijken van Katwijk NB

Katwijk NB bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.