logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Katwijk NB

Begrijp de huizenprijzen in Katwijk NB met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Katwijk NB

Katwijk NB is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Deze plaats telt volgens het CBS 91.423 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katwijk NB. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 489.965 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 489.965
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Katwijk NB

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Katwijk NB is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Katwijk NB kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Katwijk NB

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Katwijk NB. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Katwijk NB.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Katwijk NB. Een eengezinswoning in Katwijk NB komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Katwijk NB

In Katwijk NB wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Katwijk NB

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Katwijk NB (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Katwijk NB

Starterswoningen in Katwijk NB zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Katwijk NB zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Katwijk NB zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Katwijk NB? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Katwijk NB

Wil je een huis kopen in Katwijk NB? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Katwijk NB . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Katwijk NB alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Katwijk NB.

Bekijk alle koopwoningen in Katwijk NB. Zoek je huurwoning in Katwijk NB? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Katwijk NB

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Katwijk NB is 4.085 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.490 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Katwijk NB

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Katwijk NB vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Katwijk NB

Katwijk NB bestaat uit 64 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.