Gassel in de gemeente Grave

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Gassel

Een eerste blik op Gassel

Gassel is een plaats in de gemeente Grave. Deze plaats telt volgens het CBS 12.415 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Gassel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 668.646 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 668.646
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Gassel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gassel is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gassel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gassel

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gassel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gassel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gassel. Een eengezinswoning in Gassel komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gassel

In Gassel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Gassel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Gassel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gassel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Gassel

Wil je een huis kopen in Gassel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gassel . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gassel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gassel.

Zoek je huurwoning in Gassel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Gassel.

Huizenprijzen in Gassel

Starterswoningen in Gassel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gassel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gassel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gassel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gassel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gassel is 2.855 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.499 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Gassel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Gassel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gassel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gassel

Gassel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen