Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gassel

Begrijp de huizenprijzen in Gassel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Gassel

Gassel is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gassel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 627.746 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 627.746

Verkoopduur woningen in Gassel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gassel is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gassel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gassel

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gassel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gassel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gassel. Een eengezinswoning in Gassel komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Huizenprijzen in Gassel

Starterswoningen in Gassel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gassel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gassel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gassel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gassel

Wil je een huis kopen in Gassel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gassel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gassel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gassel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Gassel.

Bekijk alle koopwoningen in Gassel. Zoek je huurwoning in Gassel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gassel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gassel is 2.705 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.163 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Gassel

Gassel bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.