Stevensbeek in de gemeente Sint Anthonis

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Stevensbeek

Een eerste blik op Stevensbeek

Stevensbeek is een plaats in de gemeente Sint Anthonis. Deze plaats telt volgens het CBS 11.595 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Stevensbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 376.598 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 376.598
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Stevensbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stevensbeek is 75 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stevensbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stevensbeek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stevensbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stevensbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stevensbeek. Een eengezinswoning in Stevensbeek komt het meest (58%) voor. Daarna komt een bungalow met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stevensbeek

In Stevensbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Stevensbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Stevensbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stevensbeek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Stevensbeek

Wil je een huis kopen in Stevensbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stevensbeek. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stevensbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stevensbeek.

Huizenprijzen in Stevensbeek

Starterswoningen in Stevensbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stevensbeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stevensbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stevensbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stevensbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stevensbeek is 1.864 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.607 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Stevensbeek is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Stevensbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stevensbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Stevensbeek

Stevensbeek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen