Huizenprijzen en de huizenmarkt Vortum-Mullem in Vortum-Mullem

Begrijp de huizenprijzen in Vortum-Mullem Land van Cuijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vortum-Mullem Land van Cuijk

Vortum-Mullem is een wijk in de plaats Vortum-Mullem binnen de gemeente Land van Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 655 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vortum-Mullem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 521.807 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 521.807
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Vortum-Mullem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vortum-Mullem is 86 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vortum-Mullem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vortum-Mullem

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vortum-Mullem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vortum-Mullem.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vortum-Mullem. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Vortum-Mullem

In Vortum-Mullem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vortum-Mullem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vortum-Mullem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Vortum-Mullem Land van Cuijk

Wil je een huis kopen in Vortum-Mullem Land van Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vortum-Mullem Land van Cuijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vortum-Mullem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vortum-Mullem.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vortum-Mullem Land van Cuijk.

Bekijk alle koopwoningen in Vortum-Mullem Land van Cuijk. Zoek je huurwoning in Vortum-Mullem Land van Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vortum-Mullem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vortum-Mullem is 3.871 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.458 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vortum-Mullem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vortum-Mullem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vortum-Mullem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vortum-Mullem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vortum-Mullem

Vortum-Mullem Centrum Verspreide huizen Vortum-Mullem