De Huizenmarkt in Oploo (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oploo

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Oploo

Oploo is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oploo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 424.469 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 424.469

Verkoopduur woningen in Oploo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oploo is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oploo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oploo.

Woningen recent verkocht in Oploo

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oploo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oploo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oploo. Een eengezinswoning in Oploo komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Oploo waar ligt dat?

Woningen te koop Oploo

Wil je een huis kopen in Oploo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oploo . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oploo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oploo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oploo. Zoek je huurwoning in Oploo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oploo

Starterswoningen in Oploo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oploo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oploo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oploo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oploo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oploo is 2.087 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.472 euro).

Alle wijken van Oploo

Oploo bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.