logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oploo

Begrijp de huizenprijzen in Oploo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oploo

Oploo is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Deze plaats telt volgens het CBS 91.423 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oploo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 459.187 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 459.187
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oploo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oploo is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oploo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oploo.

Woningen recent verkocht in Oploo

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oploo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oploo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oploo. Een eengezinswoning in Oploo komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oploo

In Oploo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oploo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oploo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oploo

Starterswoningen in Oploo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oploo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oploo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oploo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oploo

Wil je een huis kopen in Oploo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oploo . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oploo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oploo.

Bekijk alle koopwoningen in Oploo. Zoek je huurwoning in Oploo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oploo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oploo is 2.951 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.027 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oploo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oploo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oploo

Oploo bestaat uit 64 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.