logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Landhorst

Begrijp de huizenprijzen in Landhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Landhorst

Landhorst is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Deze plaats telt volgens het CBS 91.423 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landhorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 459.476 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 459.476
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Landhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landhorst is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landhorst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landhorst.

Woningen recent verkocht in Landhorst

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landhorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landhorst. Een eengezinswoning in Landhorst komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landhorst

In Landhorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Landhorst

Starterswoningen in Landhorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Landhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Landhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Landhorst

Wil je een huis kopen in Landhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landhorst . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landhorst.

Bekijk alle koopwoningen in Landhorst. Zoek je huurwoning in Landhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Landhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landhorst is 3.185 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.340 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Landhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Landhorst

Landhorst bestaat uit 64 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.