De Huizenmarkt in Landhorst (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Landhorst

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Landhorst

Landhorst is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landhorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 374.912 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 374.912

Verkoopduur woningen in Landhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landhorst is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landhorst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landhorst.

Woningen recent verkocht in Landhorst

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landhorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landhorst. Een eengezinswoning in Landhorst komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Landhorst waar ligt dat?

Woningen te koop Landhorst

Wil je een huis kopen in Landhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landhorst . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Landhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landhorst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Landhorst. Zoek je huurwoning in Landhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Landhorst

Starterswoningen in Landhorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Landhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Landhorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Landhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landhorst is 3.154 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.984 euro).

Alle wijken van Landhorst

Landhorst bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.