De Huizenmarkt in Sint Anthonis (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint Anthonis

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Sint Anthonis

Sint Anthonis is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anthonis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 499.533 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 499.533

Verkoopduur woningen in Sint Anthonis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Anthonis is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Anthonis kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Anthonis

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anthonis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Anthonis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Anthonis. Een eengezinswoning in Sint Anthonis komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Sint Anthonis waar ligt dat?

Woningen te koop Sint Anthonis

Wil je een huis kopen in Sint Anthonis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Anthonis . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Anthonis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Anthonis.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint Anthonis. Zoek je huurwoning in Sint Anthonis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint Anthonis

Starterswoningen in Sint Anthonis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Anthonis zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Anthonis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Anthonis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Anthonis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Anthonis is 2.965 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.954 euro).

Alle wijken van Sint Anthonis

Sint Anthonis bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.