logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint Anthonis

Begrijp de huizenprijzen in Sint Anthonis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Anthonis

Sint Anthonis is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Deze plaats telt volgens het CBS 91.423 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anthonis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 512.680 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 512.680
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Sint Anthonis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Anthonis is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Anthonis kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Anthonis

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anthonis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Anthonis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Anthonis. Een eengezinswoning in Sint Anthonis komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Anthonis

In Sint Anthonis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Anthonis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Anthonis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint Anthonis

Starterswoningen in Sint Anthonis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Anthonis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Anthonis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Anthonis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Anthonis

Wil je een huis kopen in Sint Anthonis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Anthonis . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Anthonis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Anthonis.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Anthonis. Zoek je huurwoning in Sint Anthonis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Anthonis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Anthonis is 3.115 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.974 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Anthonis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Anthonis vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint Anthonis

Sint Anthonis bestaat uit 64 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.