Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maashees

Begrijp de huizenprijzen in Maashees met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Maashees

Maashees is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maashees. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 627.302 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 627.302

Verkoopduur woningen in Maashees

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maashees is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maashees kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Maashees

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maashees. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maashees.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maashees. Een eengezinswoning in Maashees komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Huizenprijzen in Maashees

Starterswoningen in Maashees zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maashees zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maashees zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maashees? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maashees

Wil je een huis kopen in Maashees? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maashees . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maashees alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maashees.

Bekijk alle koopwoningen in Maashees. Zoek je huurwoning in Maashees? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maashees

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maashees is 3.056 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.082 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Maashees

Maashees bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.