De Huizenmarkt in Cuijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cuijk

Woningmarkt Cuijk

Cuijk is een plaats in de gemeente Cuijk. Deze plaats telt volgens het CBS 24.925 inwoners. Momenteel staan er 60 woningen te koop en zijn er recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 470.377 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 60
Woningen recent verkocht 79
Gemiddelde vraagprijs € 470.377
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Cuijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cuijk is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cuijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Cuijk

Er zijn recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cuijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cuijk. Een eengezinswoning in Cuijk komt het meest (56%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cuijk

In Cuijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cuijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cuijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cuijk
Binnenring: Nederland

Cuijk waar ligt dat?

Woningen te koop Cuijk

Wil je een huis kopen in Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cuijk . Er staan momenteel 60 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cuijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cuijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cuijk. Zoek je huurwoning in Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cuijk

Starterswoningen in Cuijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cuijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cuijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cuijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cuijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cuijk is 3.150 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.908 euro).

Leeftijden Cuijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cuijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Cuijk

Cuijk bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.