Huizenprijzen en de huizenmarkt in Cuijk

Begrijp de huizenprijzen in Cuijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Cuijk

Cuijk is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 476.988 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 54
Gemiddelde vraagprijs € 476.988

Verkoopduur woningen in Cuijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cuijk is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cuijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cuijk.

Woningen recent verkocht in Cuijk

Er zijn recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cuijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cuijk. Een eengezinswoning in Cuijk komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Huizenprijzen in Cuijk

Starterswoningen in Cuijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cuijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cuijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Cuijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Cuijk

Wil je een huis kopen in Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cuijk . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cuijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cuijk.

Bekijk alle koopwoningen in Cuijk. Zoek je huurwoning in Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Cuijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cuijk is 3.085 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.150 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Cuijk

Cuijk bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.