Huizenprijzen en de huizenmarkt Lbertoord in Wilbertoord

Begrijp de huizenprijzen in Lbertoord Land van Cuijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lbertoord Land van Cuijk

Lbertoord is een wijk in de plaats Wilbertoord binnen de gemeente Land van Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.065 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lbertoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 316.319 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 316.319
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Lbertoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lbertoord is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lbertoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lbertoord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lbertoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lbertoord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lbertoord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Lbertoord

In Lbertoord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lbertoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lbertoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Lbertoord Land van Cuijk

Wil je een huis kopen in Lbertoord Land van Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lbertoord Land van Cuijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lbertoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lbertoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lbertoord Land van Cuijk.

Bekijk alle koopwoningen in Lbertoord Land van Cuijk. Zoek je huurwoning in Lbertoord Land van Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lbertoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lbertoord is 2.733 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.128 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lbertoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lbertoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lbertoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lbertoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lbertoord

Wilbertoord Verspreide huizen Wilbertoord