Huizenprijzen en de huizenmarkt Oploo in Oploo

Begrijp de huizenprijzen in Oploo Land van Cuijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oploo Land van Cuijk

Oploo is een wijk in de plaats Oploo binnen de gemeente Land van Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.840 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oploo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 410.884 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 410.884
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Oploo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oploo is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oploo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oploo.

Woningen recent verkocht in Oploo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oploo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oploo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oploo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oploo. Een eengezinswoning in Oploo komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Oploo

In Oploo wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oploo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oploo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oploo Land van Cuijk

Starterswoningen in Oploo Land van Cuijk zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oploo Land van Cuijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oploo Land van Cuijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oploo Land van Cuijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oploo Land van Cuijk

Wil je een huis kopen in Oploo Land van Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oploo Land van Cuijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oploo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oploo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oploo Land van Cuijk.

Bekijk alle koopwoningen in Oploo Land van Cuijk. Zoek je huurwoning in Oploo Land van Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oploo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oploo is 2.085 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.811 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oploo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oploo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oploo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oploo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oploo

Oploo Verspreide huizen Oploo