Westerbeek in de gemeente Sint Anthonis

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westerbeek

Een eerste blik op Westerbeek

Westerbeek is een plaats in de gemeente Sint Anthonis. Deze plaats telt volgens het CBS 11.595 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Westerbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 371.998 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 371.998
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Westerbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westerbeek is 78 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westerbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westerbeek

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westerbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westerbeek. Een eengezinswoning in Westerbeek komt het meest (62%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westerbeek

In Westerbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westerbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westerbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westerbeek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Westerbeek

Wil je een huis kopen in Westerbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westerbeek. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westerbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westerbeek.

Huizenprijzen in Westerbeek

Starterswoningen in Westerbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westerbeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westerbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westerbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westerbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westerbeek is 2.363 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Westerbeek is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Westerbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westerbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Westerbeek

Westerbeek bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen