Huizenprijzen en de huizenmarkt Stevensbeek in Stevensbeek

Begrijp de huizenprijzen in Stevensbeek Land van Cuijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Stevensbeek Land van Cuijk

Stevensbeek is een wijk in de plaats Stevensbeek binnen de gemeente Land van Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 695 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stevensbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 430.525 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 430.525
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Stevensbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stevensbeek is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stevensbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Stevensbeek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stevensbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stevensbeek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Stevensbeek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Stevensbeek

In Stevensbeek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stevensbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stevensbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Stevensbeek Land van Cuijk

Starterswoningen in Stevensbeek Land van Cuijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stevensbeek Land van Cuijk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stevensbeek Land van Cuijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Stevensbeek Land van Cuijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Stevensbeek Land van Cuijk

Wil je een huis kopen in Stevensbeek Land van Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stevensbeek Land van Cuijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stevensbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stevensbeek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Stevensbeek Land van Cuijk.

Bekijk alle koopwoningen in Stevensbeek Land van Cuijk. Zoek je huurwoning in Stevensbeek Land van Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stevensbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stevensbeek is 3.643 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.519 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stevensbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stevensbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stevensbeek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stevensbeek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stevensbeek

Stevensbeek Verspreide huizen Stevensbeek