Huizenprijzen en de huizenmarkt in Grave

Begrijp de huizenprijzen in Grave met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Grave

Grave is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grave. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 350.893 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 55
Gemiddelde vraagprijs € 350.893

Verkoopduur woningen in Grave

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grave is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grave moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grave.

Woningen recent verkocht in Grave

Er zijn recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grave. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grave.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grave. Een eengezinswoning in Grave komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Huizenprijzen in Grave

Starterswoningen in Grave zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grave zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grave zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grave? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grave

Wil je een huis kopen in Grave? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grave . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grave alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grave.

Bekijk alle koopwoningen in Grave. Zoek je huurwoning in Grave? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grave

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grave is 2.907 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.747 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Grave

Grave bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.