Wanroij in de gemeente Sint Anthonis

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wanroij

Een eerste blik op Wanroij

Wanroij is een plaats in de gemeente Sint Anthonis. Deze plaats telt volgens het CBS 11.595 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Wanroij. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 417.947 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 417.947
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Wanroij

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wanroij is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wanroij kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wanroij

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wanroij. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wanroij.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wanroij. Een eengezinswoning in Wanroij komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wanroij

In Wanroij wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wanroij

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wanroij (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wanroij
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Wanroij

Wil je een huis kopen in Wanroij? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wanroij . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wanroij alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wanroij.

Zoek je huurwoning in Wanroij? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wanroij.

Huizenprijzen in Wanroij

Starterswoningen in Wanroij zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wanroij zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wanroij zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wanroij? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wanroij

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wanroij is 2.054 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.965 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Wanroij is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Wanroij

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wanroij vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Wanroij

Wanroij bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen