logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Holthees

Begrijp de huizenprijzen in Holthees met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holthees

Holthees is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Deze plaats telt volgens het CBS 91.423 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holthees. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 547.671 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 547.671
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Holthees

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holthees is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holthees moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Holthees.

Woningen recent verkocht in Holthees

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holthees. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holthees.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holthees. Een eengezinswoning in Holthees komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holthees

In Holthees wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holthees

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holthees (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Holthees

Starterswoningen in Holthees zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Holthees zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holthees zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holthees? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holthees

Wil je een huis kopen in Holthees? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holthees . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holthees alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holthees.

Bekijk alle koopwoningen in Holthees. Zoek je huurwoning in Holthees? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holthees

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holthees is 2.921 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.195 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holthees

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holthees vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Holthees

Holthees bestaat uit 64 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.