De Huizenmarkt in Holthees (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Holthees

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Holthees

Holthees is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holthees. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 541.489 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 541.489

Verkoopduur woningen in Holthees

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holthees is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holthees moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Holthees.

Woningen recent verkocht in Holthees

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holthees. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holthees.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Holthees. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holthees. Een eengezinswoning in Holthees komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Holthees waar ligt dat?

Woningen te koop Holthees

Wil je een huis kopen in Holthees? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holthees . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holthees alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holthees.

Bekijk hier alle koopwoningen in Holthees. Zoek je huurwoning in Holthees? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Holthees

Starterswoningen in Holthees zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Holthees zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holthees zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Holthees? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Holthees

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holthees is 4.195 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.725 euro).

Alle wijken van Holthees

Holthees bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.