Huizenprijzen en de huizenmarkt Wanroij in Wanroij

Begrijp de huizenprijzen in Wanroij Land van Cuijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wanroij Land van Cuijk

Wanroij is een wijk in de plaats Wanroij binnen de gemeente Land van Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 2.935 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wanroij. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 485.616 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 485.616
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Wanroij

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wanroij is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wanroij moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wanroij.

Woningen recent verkocht in Wanroij

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wanroij. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wanroij.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Wanroij. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Wanroij

In Wanroij wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wanroij

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wanroij (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wanroij Land van Cuijk

Starterswoningen in Wanroij Land van Cuijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wanroij Land van Cuijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wanroij Land van Cuijk zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wanroij Land van Cuijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wanroij Land van Cuijk

Wil je een huis kopen in Wanroij Land van Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wanroij Land van Cuijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wanroij alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wanroij.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wanroij Land van Cuijk.

Bekijk alle koopwoningen in Wanroij Land van Cuijk. Zoek je huurwoning in Wanroij Land van Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wanroij

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wanroij is 3.209 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.768 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wanroij

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wanroij vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wanroij

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wanroij? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wanroij

Wanroij Verspreide huizen Wanroij's Broek