Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rijkevoort

Begrijp de huizenprijzen in Rijkevoort met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Rijkevoort

Rijkevoort is een plaats in de gemeente Land van Cuijk. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijkevoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 545.732 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 545.732

Verkoopduur woningen in Rijkevoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijkevoort is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijkevoort moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijkevoort.

Woningen recent verkocht in Rijkevoort

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijkevoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijkevoort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijkevoort. Een eengezinswoning in Rijkevoort komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Huizenprijzen in Rijkevoort

Starterswoningen in Rijkevoort zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rijkevoort zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijkevoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rijkevoort? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rijkevoort

Wil je een huis kopen in Rijkevoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijkevoort . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijkevoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijkevoort.

Bekijk alle koopwoningen in Rijkevoort. Zoek je huurwoning in Rijkevoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rijkevoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijkevoort is 3.405 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.080 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Rijkevoort

Rijkevoort bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.