Alle woningmarktinfo Overloon in gemeente Boxmeer

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Overloon

Een eerste blik op Overloon

Overloon is een plaats in de gemeente Boxmeer. Deze plaats telt volgens het CBS 28.835 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Overloon. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 483.461 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 483.461
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Overloon

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overloon is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overloon kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Overloon

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overloon. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overloon.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overloon. Een eengezinswoning in Overloon komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overloon

In Overloon wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Overloon

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Overloon (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Overloon
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Overloon

Wil je een huis kopen in Overloon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overloon . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overloon alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overloon.

Zoek je huurwoning in Overloon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Overloon.

Huizenprijzen in Overloon

Starterswoningen in Overloon zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Overloon zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overloon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Overloon? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Overloon

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overloon is 2.855 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.725 euro).

Leeftijden Overloon

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overloon vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Overloon

Overloon bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen