Huizenprijzen en de huizenmarkt Oeffelt in Oeffelt

Begrijp de huizenprijzen in Oeffelt Land van Cuijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oeffelt Land van Cuijk

Oeffelt is een wijk in de plaats Oeffelt binnen de gemeente Land van Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 2.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oeffelt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 476.273 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 476.273
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oeffelt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oeffelt is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oeffelt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oeffelt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oeffelt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oeffelt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oeffelt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Oeffelt

In Oeffelt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oeffelt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oeffelt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oeffelt Land van Cuijk

Starterswoningen in Oeffelt Land van Cuijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oeffelt Land van Cuijk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oeffelt Land van Cuijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oeffelt Land van Cuijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oeffelt Land van Cuijk

Wil je een huis kopen in Oeffelt Land van Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oeffelt Land van Cuijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oeffelt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oeffelt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oeffelt Land van Cuijk.

Bekijk alle koopwoningen in Oeffelt Land van Cuijk. Zoek je huurwoning in Oeffelt Land van Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oeffelt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oeffelt is 3.048 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.286 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oeffelt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oeffelt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oeffelt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oeffelt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oeffelt

Oeffelt Centrum Verspreide huizen Oeffelt