logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lutten

Begrijp de huizenprijzen in Lutten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lutten

Lutten is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 516.717 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 516.717
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lutten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lutten is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lutten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lutten.

Woningen recent verkocht in Lutten

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lutten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lutten. Een eengezinswoning in Lutten komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lutten

In Lutten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lutten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lutten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lutten

Starterswoningen in Lutten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lutten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lutten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lutten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lutten

Wil je een huis kopen in Lutten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lutten . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lutten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lutten.

Bekijk alle koopwoningen in Lutten. Zoek je huurwoning in Lutten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lutten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lutten is 3.061 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.949 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lutten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lutten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lutten

Lutten bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.