De Huizenmarkt in Lutten (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lutten

Woningmarkt Lutten

Lutten is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 436.252 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 436.252
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Lutten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lutten is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lutten kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lutten

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lutten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lutten. Een eengezinswoning in Lutten komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lutten

In Lutten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lutten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lutten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lutten
Binnenring: Nederland

Lutten waar ligt dat?

Woningen te koop Lutten

Wil je een huis kopen in Lutten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lutten . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lutten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lutten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lutten. Zoek je huurwoning in Lutten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lutten

Starterswoningen in Lutten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lutten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lutten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lutten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lutten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lutten is 2.960 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.341 euro).

Leeftijden Lutten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lutten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lutten

Lutten bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.