logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Schuinesloot in Schuinesloot

Begrijp de huizenprijzen in Schuinesloot Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schuinesloot Hardenberg

Schuinesloot is een wijk in de plaats Schuinesloot binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 990 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schuinesloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 401.246 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 401.246
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Schuinesloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schuinesloot is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schuinesloot kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schuinesloot

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schuinesloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schuinesloot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schuinesloot. Een eengezinswoning in Schuinesloot komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schuinesloot

In Schuinesloot wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schuinesloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schuinesloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schuinesloot Hardenberg

Starterswoningen in Schuinesloot Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schuinesloot Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schuinesloot Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schuinesloot Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schuinesloot Hardenberg

Wil je een huis kopen in Schuinesloot Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schuinesloot Hardenberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schuinesloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schuinesloot.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schuinesloot Hardenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Schuinesloot Hardenberg. Zoek je huurwoning in Schuinesloot Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schuinesloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schuinesloot is 3.098 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.637 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schuinesloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schuinesloot vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Schuinesloot

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Schuinesloot? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Schuinesloot

Schuinesloot Kern Verspreide huizen Schuinesloot