Huizenmarkt Slagharen in Slagharen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Slagharen

Woningmarkt Slagharen

Slagharen is een wijk in de plaats Slagharen binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 3.050 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slagharen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 377.520 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 377.520
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Slagharen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slagharen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slagharen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slagharen.

Woningen recent verkocht in Slagharen

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slagharen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slagharen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slagharen. Een eengezinswoning in Slagharen komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slagharen

In Slagharen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slagharen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slagharen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slagharen
Binnenring: Nederland

Slagharen waar ligt dat?

Woningen te koop Slagharen

Wil je een huis kopen in Slagharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slagharen . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slagharen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slagharen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Slagharen. Zoek je huurwoning in Slagharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Slagharen

Starterswoningen in Slagharen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Slagharen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slagharen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slagharen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slagharen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slagharen is 2.732 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.925 euro).

Leeftijden Slagharen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slagharen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Slagharen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Slagharen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Slagharen

Slagharen Kern De Belt Verspreide huizen Slagharen-Oost Verspreide huizen Slagharen-West