Alle woningmarktinfo Ane in Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ane

Een eerste blik op Ane

Ane is een wijk in de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 555 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ane. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 533.201 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 533.201
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Ane

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ane is 77 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ane kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ane

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ane. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ane.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ane. Een eengezinswoning in Ane komt het meest (52%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ane

In Ane wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ane

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ane (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ane
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ane

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ane vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Ane waar ligt dat?

Woningen te koop in Ane

Wil je een huis kopen in Ane? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ane . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ane alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ane.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ane.

Zoek je huurwoning in Ane? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ane.

Huizenprijzen in Ane

Starterswoningen in Ane zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ane zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ane zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ane? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ane

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ane is 1.877 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (1.877 euro).

Leeftijden Ane

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ane vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ane

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ane? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ane

Ane Dorp Verspreide huizen Ane