Alle woningmarktinfo Heemserveen in Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Heemserveen

Een eerste blik op Heemserveen

Heemserveen is een wijk in de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 570 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heemserveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 529.007 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 529.007
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Heemserveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heemserveen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heemserveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heemserveen.

Woningen recent verkocht in Heemserveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heemserveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heemserveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heemserveen. Een eengezinswoning in Heemserveen komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heemserveen

In Heemserveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Heemserveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Heemserveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heemserveen
Binnenring: Nederland

Heemserveen waar ligt dat?

Woningen te koop in Heemserveen

Wil je een huis kopen in Heemserveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heemserveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heemserveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heemserveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heemserveen.

Zoek je huurwoning in Heemserveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Heemserveen.

Huizenprijzen in Heemserveen

Starterswoningen in Heemserveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heemserveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heemserveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heemserveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heemserveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heemserveen is 3.638 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.079 euro).

Leeftijden Heemserveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heemserveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heemserveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heemserveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heemserveen

Heemserveen