logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Loozen in Loozen

Begrijp de huizenprijzen in Loozen Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loozen Hardenberg

Loozen is een wijk in de plaats Loozen binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 200 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loozen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 815.942 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 815.942
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Loozen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loozen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loozen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loozen.

Woningen recent verkocht in Loozen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loozen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loozen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Loozen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loozen. Een eengezinswoning in Loozen komt het meest (40%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loozen

In Loozen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loozen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loozen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Loozen Hardenberg

Starterswoningen in Loozen Hardenberg zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loozen Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loozen Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loozen Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loozen Hardenberg

Wil je een huis kopen in Loozen Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loozen Hardenberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loozen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loozen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Loozen Hardenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Loozen Hardenberg. Zoek je huurwoning in Loozen Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loozen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loozen is 3.359 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.572 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loozen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loozen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Loozen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Loozen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Loozen

Verspreide huizen Loozen