Huizenmarkt Radewijk in Radewijk (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Radewijk

Woningmarkt Radewijk

Radewijk is een wijk in de plaats Radewijk binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 625 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Radewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 458.839 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 458.839
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Radewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Radewijk is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Radewijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Radewijk

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Radewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Radewijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Radewijk. Een eengezinswoning in Radewijk komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Radewijk

In Radewijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Radewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Radewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Radewijk
Binnenring: Nederland

Radewijk waar ligt dat?

Woningen te koop Radewijk

Wil je een huis kopen in Radewijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Radewijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Radewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Radewijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Radewijk. Zoek je huurwoning in Radewijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Radewijk

Starterswoningen in Radewijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Radewijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Radewijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Radewijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Radewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Radewijk is 2.829 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.634 euro).

Leeftijden Radewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Radewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Radewijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Radewijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Radewijk

Radewijk