Alle woningmarktinfo Radewijk in Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Radewijk

Een eerste blik op Radewijk

Radewijk is een wijk in de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 625 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Radewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 490.953 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 490.953
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Radewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Radewijk is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Radewijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Radewijk

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Radewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Radewijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Radewijk. Een eengezinswoning in Radewijk komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Radewijk

In Radewijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Radewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Radewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Radewijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Radewijk

Wil je een huis kopen in Radewijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Radewijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Radewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Radewijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Radewijk.

Zoek je huurwoning in Radewijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Radewijk.

Huizenprijzen in Radewijk

Starterswoningen in Radewijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Radewijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Radewijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Radewijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Radewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Radewijk is 3.710 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.534 euro).

Leeftijden Radewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Radewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Radewijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Radewijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Radewijk

Radewijk

Instellingen zijn opgeslagen