logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Radewijk in Radewijk

Begrijp de huizenprijzen in Radewijk Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Radewijk Hardenberg

Radewijk is een wijk in de plaats Radewijk binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 610 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Radewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 519.216 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 519.216
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Radewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Radewijk is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Radewijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Radewijk

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Radewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Radewijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Radewijk. Een eengezinswoning in Radewijk komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Radewijk

In Radewijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Radewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Radewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Radewijk Hardenberg

Starterswoningen in Radewijk Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Radewijk Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Radewijk Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Radewijk Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Radewijk Hardenberg

Wil je een huis kopen in Radewijk Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Radewijk Hardenberg . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Radewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Radewijk.

Bekijk alle koopwoningen in Radewijk Hardenberg. Zoek je huurwoning in Radewijk Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Radewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Radewijk is 3.054 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.918 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Radewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Radewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Radewijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Radewijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Radewijk

Radewijk