Huizenmarkt Balkbrug in Balkbrug (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Balkbrug

Woningmarkt Balkbrug

Balkbrug is een wijk in de plaats Balkbrug binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 3.830 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balkbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 713.226 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 713.226
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Balkbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Balkbrug is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Balkbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Balkbrug

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balkbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Balkbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Balkbrug. Een eengezinswoning in Balkbrug komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Balkbrug

In Balkbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Balkbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Balkbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Balkbrug
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Balkbrug

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Balkbrug vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Balkbrug waar ligt dat?

Woningen te koop Balkbrug

Wil je een huis kopen in Balkbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Balkbrug . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Balkbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Balkbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Balkbrug. Zoek je huurwoning in Balkbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Balkbrug

Starterswoningen in Balkbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Balkbrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Balkbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Balkbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Balkbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Balkbrug is 3.179 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.909 euro).

Leeftijden Balkbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Balkbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Balkbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Balkbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Balkbrug

Balkbrug-Zuidwest Balkbrug-Noord Balkbrug-Zuidoost Balkbrug-Benedenvaart Verspreide huizen De Kolonie Verspreide huizen Reestgebied (ged.) Verspreide huizen Westerhuizingerveld