logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Balkbrug in Balkbrug

Begrijp de huizenprijzen in Balkbrug Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Balkbrug Hardenberg

Balkbrug is een wijk in de plaats Balkbrug binnen de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 4.000 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balkbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 684.757 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 684.757
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Balkbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Balkbrug is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Balkbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Balkbrug

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Balkbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Balkbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Balkbrug. Een eengezinswoning in Balkbrug komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Balkbrug

In Balkbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Balkbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Balkbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Balkbrug

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Balkbrug vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Huizenprijzen in Balkbrug Hardenberg

Starterswoningen in Balkbrug Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Balkbrug Hardenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Balkbrug Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Balkbrug Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Balkbrug Hardenberg

Wil je een huis kopen in Balkbrug Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Balkbrug Hardenberg . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Balkbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Balkbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Balkbrug Hardenberg. Zoek je huurwoning in Balkbrug Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Balkbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Balkbrug is 3.790 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.207 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Balkbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Balkbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Balkbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Balkbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Balkbrug

Balkbrug-Zuidwest Balkbrug-Noord Balkbrug-Zuidoost Balkbrug-Benedenvaart Verspreide huizen De Kolonie Verspreide huizen Reestgebied (ged.) Verspreide huizen Westerhuizingerveld