Alle woningmarktinfo Bruchterveld in Hardenberg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bruchterveld

Een eerste blik op Bruchterveld

Bruchterveld is een wijk in de gemeente Hardenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 1.105 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruchterveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 514.270 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 514.270
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Bruchterveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bruchterveld is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bruchterveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bruchterveld.

Woningen recent verkocht in Bruchterveld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruchterveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bruchterveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bruchterveld. Een eengezinswoning in Bruchterveld komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bruchterveld

In Bruchterveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bruchterveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bruchterveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bruchterveld
Binnenring: Nederland

Bruchterveld waar ligt dat?

Woningen te koop in Bruchterveld

Wil je een huis kopen in Bruchterveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bruchterveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bruchterveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bruchterveld.

Zoek je huurwoning in Bruchterveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bruchterveld.

Huizenprijzen in Bruchterveld

Starterswoningen in Bruchterveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bruchterveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bruchterveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bruchterveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bruchterveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bruchterveld is 2.774 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.691 euro).

Leeftijden Bruchterveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bruchterveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bruchterveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bruchterveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bruchterveld

Bruchterveld Kern Verspreide huizen Bruchterveld